instagram
facebook

Vierailimme yhteistyökumppanimme Kultakeskuksen luona Hämeenlinnassa

24.5.2018

RATIA x Kultakeskus

Kultakeskus on Suomen suurin jalometallialan yritys, jonka kotipaikka on Hämeenlinna. Koko maan hopeatuottteiden valmistuksesta Kultakeskuksen osuus lähentelee 85 % ja kotimaassa myytävistä koruistakin huomattava osa on valmistettu Kultakeskuksessa. Kultakeskuksella on vähittäisasiakkaita Suomessa yli 500. Lisäksi Kultakeskuksella on vientiä mm. Ruotsiin, Viroon, Saksaan ja Norjaan.

Kultakeskuksen tuotevalikoimiin kuuluu timantti-, kulta- ja hopeakoruja, ruoka-ja kahvipöydän hopeita, teräs-, pronssi- ja kristalliesineitä, mitaleja, pokaaleja sekä teollisuudessa tarvittavia platinatuotteita. Kultakeskuksella on laaja kellovalikoima. Kultakeskus Oy tunnetaan ennen muuta KOHINOOR- ja KULTAKESKUS-HOPEA -tuotemerkeistä.

Kultakeskus on yksi RATIAn pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Yhteistyö alkoi 90-luvun lopulla Ristomatti Ratian suunnittelemalla Usko, Toivo, Rakkaus (UTR) - korusarjalla. Tänä päivänä Kultakeskuksen valmistamaan RATIA-tuotevalikoimaan kuuluu korujen lisäksi mm. aterimet sekä jaloteräksestä valmistetut tuikut. Kultakeskuksen RATIA-mallistoa päivitetään säännöllisesti.


Lue lisää:

www.ratia.com/kultakeskus

www.kultakeskus.fi


Jälleenmyynti:

Ratiashop.com

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.