instagram
facebook

Muotoilutoimisto RATIA

Muotoilutoimisto RATIA on dynaaminen, luova, luotettava ja monipuolinen suunnittelutoimisto, joka tunnetaan kauniin ajattomista ja laadukkaista merkkituotteistaan.

Suunnittelemiemme konseptien tulee kestää pidempiaikainen tarkastelu paitsi laadullisesti myös muotokieleltään – ohimenevät villitykset ja kertakäyttöisyys eivät vastaa käsitystämme kestävästä muotoilusta. Työpöydällämme syntyykin tulevaisuuden klassikoita – tuotteita, jotka ilahduttavat arjen käytössä vuodesta toiseen.

Vahvuutenamme on pitkä kokemus, monipuolinen osaaminen ja tunnistettava brändi. Kilpailuetunamme on myös erinomainen hinta-laatusuhde, sillä suunnittelufilosofiaamme kuuluu, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla, laadusta tinkimättä.

Tekijät

Elina Lappi

Toimistonjohtaja

Elina vastaa lämpimistä suhteista yhteistyökumppaneihin ja kehittää liiketoimintaa. Uudet ideat ja harkitut päätökset kumpuavat vuosikymmenen aikana kertyneestä kokemuksesta, jonka ansiosta RATIAn muotoilufilosofia näkyy kaikessa toiminnassa ja uusissa avauksissa yhteistyökumppanien kanssa.

Ota yhteyttä

Eeva Mela

Muotoilujohtaja

Eevan kanssa uuden luominen on hauskaa, inspiroivaa ja ennen kaikkea tuotteliasta. Hän johtaa RATIAn taiteellista linjaa ja vastaa projektien onnistumisista yhteistyökumppanien kanssa. Yli kymmennen vuoden kokemus designista ja luja muotoilujohtajan ote näkyy varmana ja vahvana kädenjälkenä RATIAn muotoilussa.

Ota yhteyttä

Yesul Woo

Suunnittelija

Yesul on opiskellut Aalto Yliopistossa Muoti, vaate ja tekstiili –suunnittelua, ja RATIAlla suunnitellut muun muassa uutta lastenvaatemallistoa sekä kauniin oivaltavia kuoseja Suomen luonnosta.

Ristomatti Ratia

Perustaja, mentori

Ristomatti toimii neuvonantajana ja käy toimistolla lähes päivittäin tuomassa positiivista energiaa luovaan ja tehokkaaseen työyhteisöön. Ihmisten sitoutuminen ja arvokas työ suomalaisen muotoilun eteen tekevät yrityksen perustajasta ylpeän omistajan.

Kiinnostaako yhteistyö?

Kerro ideasi. Teemme yhteistyötä monien laadukkaiden ja ennakkoluulottomien yritysten kanssa. Kaikissa tuotteissamme yhdistyvät laatu, käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Töihin?

Oletko muotoilun taitava tekijä tai haetko kiinnostavaa työnantajaa työharjoittelujaksolle? Olemme aina kiinnostuneita tutustumaan uusiin ihmisiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@ratia.com.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.