instagram
facebook

Muotoilutoimisto RATIA

Muotoilutoimisto RATIA on dynaaminen, luova, luotettava ja monipuolinen suunnittelutoimisto, joka tunnetaan kauniin ajattomista ja laadukkaista merkkituotteistaan.

Suunnittelemiemme konseptien tulee kestää pidempiaikainen tarkastelu paitsi laadullisesti myös muotokieleltään – ohimenevät villitykset ja kertakäyttöisyys eivät vastaa käsitystämme kestävästä muotoilusta. Työpöydällämme syntyykin tulevaisuuden klassikoita – tuotteita, jotka ilahduttavat arjen käytössä vuodesta toiseen.

Vahvuutenamme on pitkä kokemus, monipuolinen osaaminen ja tunnistettava brändi. Kilpailuetunamme on myös erinomainen hinta-laatusuhde, sillä suunnittelufilosofiaamme kuuluu, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla, laadusta tinkimättä.

Tekijät

Elina Lappi

Toimistonjohtaja

Yesul Woo

Suunnittelija

Laura Väre

Suunnittelija

Amina Saada

Suunnittelija

Kiinnostaako yhteistyö?

Kerro ideasi. Teemme yhteistyötä monien laadukkaiden ja ennakkoluulottomien yritysten kanssa. Kaikissa tuotteissamme yhdistyvät laatu, käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Töihin?

Oletko muotoilun taitava tekijä tai haetko kiinnostavaa työnantajaa työharjoittelujaksolle? Olemme aina kiinnostuneita tutustumaan uusiin ihmisiin. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@ratia.com.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.