instagram
facebook

Valokeilassa uudet kuosimme

17.6.2019

Voimme ylpeänä kertoa, että suunnittelijoidemme kehittämät uudet kuosit ovat vihdoin saatavilla.

Uudet kuosimme ovat näyttäviä luomuksia ja haluamme nyt esitellä ne teille. Järjestimme kuvauspäivän, joka kokosi yhteen RATIAn päivävaatemalliston uudet kuosit.

Meikkitaiteilija Aino-Sofia Kojonen loihti päivän aikana kuvausmallille Eveliina Lehtisalolle luonnonkauniit meikit ja hiustyylin. Luonnonläheisyys ja ajattomuus on Ratian muotoilusofian perusajatus.

RATIA ja valo ovat kulkeneet aina käsi kädessä. Kokeilemme luovassa suunnittelussa aina ennakkoluulottomasti uusia yhdistelmiä, ja siksi kokeilimme miten valon vastakohta eli pimeys pukee RATIAa. Näin syntyi tummanpuhuva ja dramaattinen otos, jossa tähtenä loistaa Beatrice -mekko. Uusi Poppy Dot -kuosin kauniit valopisarat loistavat upeasti mustaan yhdistettynä. Kuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu.

Kuvan tähtenä olevaan Tuuli-mekkoon kätkeytyy yksi Suomen tunnetuimmista puistoalueista. Kuosi on osuvasti nimeltään Espa ja mekko soveltuu erinomaisesti kesäisiin puistohetkiin, vaikka Esplanadilla. Legendaarisen Espa-kuosin on suunnitellut RATIAn muotoilujohtaja Eeva Mela.

Klassikkovillapaita pääsi myös valokeilaan kuvauspäivänä. Saaristoneule on RATIAn perustajan Ristomatin suosikki, ja neuleen voikin bongata hänen päällään vuodenajasta riippumatta. Stailauksesta vastanneen Mirkka Siusluodon visio tallentui upeasti kuvaan.

Aivan kuten kuosiemme suunnittelutyössäkin, myös kaikkien kuvien takana on runsaslukuinen tiimi, joka on miettinyt jokaisen yksityiskohdan tarkasti harkiten.

Raikkaiden kuosien ja käytännöllisten mallien monipuolisuus sopii hyvin niin juhlaan kuin arkeen. Kirkkaansinisestä Poppyland-kuosista povaamme tämän kesän ja syksyn hittiä. Poppyland-kuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu.

Kuvaaja Laura Iisalo onnistui loistavasti tallentamaan malliston luonteen: kauniita ja käytännöllisiä asuja arjen ja juhlan hetkiin.

Päivävaatteiden mallistosta löydät omat suosikkisi jälleenmyyjämme Ratiashop.com verkkokaupasta.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.