instagram
facebook

Uusi RATIA-kangasvaatemallisto on klassikko jo syntyessään

8.7.2020

Muun muassa kauniista kuoseista ja arjen monikäyttöisistä trikoovaatteista tunnettu RATIA laajentaa valikoimaansa uuden kangasvaatemalliston myötä.

Kangasvaatteet ovat uusi ja odotettu aluevaltaus, jonka suunnittelutyö nojaa tuttuihin RATIA-arvoihin: ajattomuuteen, käytännöllisyyteen ja arjen kestävyyteen. Vaatteet sopivat leikkaukseltaan kaikenkokoisille ja -ikäisille naisille, ja ne on valmistettu helppohoitoisesta ja mukavasta puuvillakankaasta, jossa on 3% elastaania.

Mallistossa nähtävä, mustavalkoinen Block-kuosi on RATIAn luottosuunnittelija Jiaxian Xun käsialaa, ja sen graafinen kuvio on saanut innoituksensa jäätyneen meren halkeilleista jäälohkareista, jotka kimaltelevat kevätauringossa muodostaen epäsäännöllisiä kuvioita.

Uutuusmallistoon kuuluu aluksi kolme tuotetta. Pitkähihainen HELENA-tunika on monikäyttöinen klassikko, jonka mukana tulevan vyön voi kietaista rennosti vyötärölle ryhtiä antamaan.

Kauniisti istuva Block-kuosinen KAARINA-mekko soveltuu täydellisesti hetkiin, jolloin kaipaa mukavuutta tyylikkyydestä tinkimättä. Molemmat yläosat on helppo yhdistää malliston porkkanamallisiin TUULIKKI-housuihin.

Tuotteet valmistetaan RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Modan omalla tehtaallaan Portugalissa, ja ne tulevat myyntiin Ratiashop.comiin heinäkuun 2020 aikana.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.