instagram
facebook

Uudet vaatemallistot sopivat jokaisen omaan tyyliin

12.11.2020

Tapa elää ja oma tyyli katsoo vain sisintä, eikä sitä minkä mittainen, ikäinen tai vaikkapa kokoinen on. Oma tyyli on rohkeutta yhdistellä asioita tavalla, josta tulee itselle hyvä mieli.

Olemme lanseeranneet monipuolisen kangas- ja neulevaatemalliston. Uudet vaatteet ovat klassisesti muotoiltuja, niissä on kauniita uusia yksityiskohtia, sekä raikkaita RATIAn ajankohtaisimpia kuoseja. Mallistojen muotokieli ja ajattomuus soveltuu kaikille, ja vaatteita voi yhdistellä rohkeasti eri tyyleihin.

Yhdistele rohkeasti

Käytännöllisiä RATIA-vaatteita on helppo yhdistellä monipuolisesti erilaisten tyylien, materiaalien ja värien kanssa. Tyylitietoisen Sikke Sumarin yllä voimme nähdä, kuinka uudet vaatemallistot yhdistyvät jokaisen suomalaisen suosituimpiin arkivaatteisiin. 

Uuden malliston kangas on valmistettu helppohoitoisesta ja mukavasta puuvillakankaasta, jossa on 3 % elastaania. Elastaani antaa kankaalle hiukan joustoa, jolloin vaatteet sopivat esimerkiksi pidettäväksi touhukkaan toimistopäivän piristyksenä.

Mallistossa nähtävä mustavalkoinen Block-kuosi on Jiaxuan Xun käsialaa. Kuosin suunnittelutyössä tavoiteltiin kuosia, joka on sekä ajaton että moderni. Sen graafinen kuvio on saanut innoituksensa jäätyneen meren halkeilleista jäälohkareista, jotka kimaltelevat kevätauringossa muodostaen epäsäännöllisiä kuvioita.

Vaatteet muuntuvat erinomaisesti talvikäyttöön, kun vaatteen alle lisää esimerkiksi pehmoisen ja lämpöä tuovan poolon. Yhdistä Block-kuosillinen tunika ja housut juhliin, ja olet varmasti Sikke Sumarin tyyliin etäpikkujoulujen näyttävin juhlija.

Käytännölliset neulevaatteet puetaan rennosti farkkujen kanssa

Ajattomuus, käytännöllisyys ja arjen kestävyys ovat arvoja, jotka ovat ohjanneet RATIAn vaatemalliston suunnittelutyötä. Vaatteiden rento oversize-mitoitus on avainasemassa siinä, että neuleita voi käyttää kuka tahansa.

Luonnonmukaisesta puuvillasta valmistettua neulemallistoa koristaa niin ikään Jiaxuan Xun suunnittelema Rain-kuosi. Kuosi on alun perin saanut inspiraationsa talviunilta heräävän luonnon kauneudesta.

Kitin sekä mustavalkoisen värisenä neulevaatteita löytyy muun muassa neuletakkina, -paitana sekä -tunikana. Neuleissa on tyylikkään rento oversize-mitoitus, jolloin neuleita on helppo yhdistää myös muihin malliston vaatteisiin.

Erityisesti farkut soveltuvat yhdistettäväksi monipuolisesti eri neulemallien kanssa. Kietaise neulepaitaa hiukan korkeavyötäröisten farkkujen vyötärölle tai pue neuletunika leveälahkeisten farkkujen ja tennareiden kanssa.

RATIA-klassikoihin lukeutuva maksiraidallinen neuletakki ja -tunika on saatavilla mustavalkoisen lisäksi myös mustikkavalkoisella raidalla. Mukavan ja rennon kokonaisuuden saat yhdistämällä neuletakin esimerkiksi trikoopaidan, farkkujen ja raidallisten sukkien kanssa.

Ajattomat RATIA-vaatteet kulkevat aina mukana elämän pienissä ilonhetkissä. Merkitse meidät mukaan ikuistettuihin hetkiin Instagramissa ja Facebookissa @ratiadesign!

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.