instagram
facebook

Uudet ihanat kuosit hurmaavat Eurokankaan valikoimissa – RATIAn keväiset sisustus- sekä vaatetuskankaat saatavilla nyt!

22.5.2024

Kesä on melkein täällä ja sen myötä myös Eurokankaan valikoimiin on saapunut upea uusi RATIAn kangaskokoelma, joka tuo tullessaan ripauksen luonnon kauneutta ja kesäistä tunnelmaa.

Valikoimista löytyy ihastuttavia kuoseja, jotka on suunniteltu herättämään iloa ja inspiraatiota. Olipa haaveissasi uudet verhot, vaatteet tai sisustuselementit, nämä kankaat tuovat kotiisi raikasta kevään henkeä. Tutustutaanpa tarkemmin näihin ihanuuksiin!

Kauniit metsän kielot koristavat trikookangasta

Yesul Woon suunnittelema Metsän kielot -kuosi on kuin raikas tuulahdus suomalaisesta metsän siimeksestä. Tämä vaatteisiin sopiva trikookangas kuvaa kiehtovasti Suomen kansalliskukkaa, kieloa. Kuosin kiiltävät lehdet ja kaareva varsi kätkevät sisälleen lumoavat valkoiset kukat, joiden makea tuoksu herättää muistoja alkukesän hetkistä. Kankaassa on nähtävissä kauniit siveltimen vedot, jotka luovat hienostuneita lehtien muotoja ja vaihtelevat tekstuurit tuovat rytmiä harmoniseen kokonaisuuteen.

Tämä kangas vie sinut suoraan metsäpoluille ja luo ympärilleen rauhoittavan ja luonnonläheisen tunnelman. Näyttävä, luomupuuvillainen trikoo sopii lapsille ja aikuisille.

Upea Suovilla-kuosi sopii vaatetukseen

Ihana Suovilla-kuosi nähdään Eurokankaan valikoimissa tyylikkäässä aniliininpunaisessa sävyssä. Yesul Woon suunnittelema kuosi saa inspiraationsa pehmeistä suovillakasveista, joiden herkät, valkoiset tupsut muistuttavat ilmavia hattarapalloja. Tämä trikookangas hurmaa upeilla muodoilla ja tuo leikkisyyttä ja elämäniloa mihin tahansa vaatekappaleeseen. Kuosi vangitsee suovillan joustavuuden ja sopeutumiskyvyn, ja se sopii erinomaisesti kepeisiin kesävaatteisiin.

Kukkavarjon alla -trikookankaasta kesän lempivaate

Amina Saadan Kukkavarjon alla -kuosi vie meidät takaisin lapsuuden viattomiin unelmiin ja haaveisiin. Tämä kesäisen oranssi trikookangas on kuin oodi lapsuuden leikeille, jolloin suuri kukka saattoi toimia suojana auringonpaisteelta. Kankaassa toistuvat sulavat muodot ja linjat luovat isolehtisiä kukkia, jotka hehkuvat lämpöä ja iloa.

Tämä kuosi on täydellinen valinta vaatteisiin, jotka haluavat heijastaa kesän keveyttä ja kauneutta. Kuosi on painettu laadukkaalle luomupuuvillatrikoolle.

Klassinen Kosmos-collegekangas viehättää

RATIAn klassikko Kosmos-kuosi on saanut inspiraationsa kaupungin keskustan kukkapenkeistä, joissa näyttävä valkoinen kukka seisoo ylväänä värikkäiden kasvien keskellä. Tämä collegekangas on erinomainen valinta rentoihin, mutta näyttäviin vaatteisiin. Kukan yksityiskohtainen kuviointi tuo mieleen eleganssin ja kauneuden, joka kestää aikaa. Eeva Melan suunnittelema Kosmos-kuosi kutsuu sinut löytämään kaupungin kauneuden ja luonnon harmonian keskeltä urbaania elämää.

Sisusta daalioilla - Suosikkikuosi sisustuskankaissa

Daaliat-kuosi jatkaa kukkateemaa. Tämä Yesul Woon suunnittelema kuosi on saatavilla sekä puuvillakankaana että kernikankaana. Tämä graafinen kukkakuosi hehkuu elämäniloa ja valmistumisen riemua, muistuttaen suunnittelijan oman kotikaupungin juhlista.

Kesäisen vihreän ja tummansinisen sävyt sopivat täydellisesti monenlaiseen sisustukseen. Daaliat-kangasta voi käyttää verhoihin, tyynyihin ja muuhun sisustukseen, kun taas kernikangas, jossa on helppohoitoinen akrylaattipinnoite, on erinomainen valinta pöytäliinaksi. Eurokankaan ompelupalvelu toteuttaa Ratian kankaista verhot ja muut sisustustekstiilit toiveidesi mukaan. 

Näiden upeiden kuosien myötä Eurokankaan kevätkokoelma tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, jotka ilahduttavat sekä vaatteiden että sisustuksen ystäviä. Tule Eurokankaan myymälään tai verkkokauppaan tutustumaan ja ihastu näihin luonnon inspiroimiin kaunottariin – anna kevään ja kesän värit piristää kotiasi ja vaatekaappiasi!

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.