instagram
facebook

Tutustu RATIAn uuteen pellavamallistoon!

10.5.2023

RATIA on suunnitellut uuden pellavavaatemalliston, jonka tuotteet sopivat täydellisesti tulevaan kesään ja elokuun viileneviin iltoihin. Nämä tuotteet on valmistettu laadukkaasta pellavasta, yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Modan Oy:n kanssa Portugalissa.

RATIA on tunnettu ennakkoluulottomasta ja ajattomasta muotoilustaan, joka yhdistää toimivuuden ja arjen luksuksen. Ajattomuus, käytännöllisyys ja arjen kestävyys ovat arvoja, jotka ovat ohjanneet RATIAn pellavavaatemalliston suunnittelutyötä. Tämä uusi pellavamallisto ei tee poikkeusta muotoilufilosofiassa, sillä se tarjoaa laadukkaita ja aikaa kestäviä tuotteita, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan!

Mallistossa nähdään ajatonta suunnittelua

Uutuusmalliston tuotteet nähdään ajattomissa mustan ja tummansinisen sävyissä. RATIA on kiinnittänyt erityistä huomiota tämän malliston mitoitukseen, sillä se on malliltaan väljä ja rento. Vaatteiden rento overasize-mitoituksen ansiosta vaatteita voi käyttää kuka tahansa ja ne sopivat monelle vartalotyypille.

Malliston valikoimassa on jo RATIAN kevät-kesä -tuotteiden tuttuja malleja, kuten Matilda-paita ja Minttu-housut. Matilda-paitaa on saatavilla myös valkoisena. Uutena mallina on kaunis Alma-mekko.

Kesäisen mukavat pellavavaatteet kestävät aikaa ja käyttöä

RATIAn tuotteiden halutaan kestävän aikaa sekä käyttöä ja tämän takia materiaaliksi uudelle mallistolle valittiin juuri pellava.

Pellava on yksi kestävimmistä luonnonkuiduista, mikä tarkoittaa, että pellavavaatteet ovat pitkäikäisiä. Ne kestävät kulutusta ja käyttöä paremmin kuin monet keinokuidut tai muut luonnonkuidut.

Pellavavaatteet ovat myös erittäin hengittäviä. Tämä auttaa pitämään kehon viileänä ja kuivana lämpimällä säällä. Malliston tuotteet sopivat siis täydellisesti tulevaan kesää.

Uusi mallisto on nyt saatavilla Ratiashop.com -verkkokaupasta sekä Pukimo (Ideapark) -myymälässä.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.