instagram
facebook

Rentoa tyylikkyyttä – Tutustu RATIAn kauniisiin uutuuksiin

10.11.2023

RATIAn uusissa yö- ja oloasuissa rentoudutaan ja annetaan ihanien kuosien piristää arkea.

Syksyn uutuustuotteissa nähdään yö- ja oloasuja naisille sekä miehille ja tämän lisäksi mukaan kuuluu myös pehmoisia kylpytakkeja. Näistä yö- ja oloasuista löytyy monille tuttuja malleja sekä kuoseja, mutta myös uutuuksia.

Naisten yö- ja oloasujen mekot antavat arkeen pientä luksusta, sillä niiden pehmeät materiaalit, rennot muodot tekevät päivistä mukavempia ja tuovat iloa ihanilla kuoseillaan.

Kaksi suosikkia yömekkojen joukossa ovat Pitkähihainen Fanni-yömekko sekä lyhythihainen Riitta-yömekko. 

Naisten oloasuista löytyy myös mukavia settejä, joissa on mukana paita sekä housut.

Kaunis Koiranputki-kuosi koristaa Moona-yömekkoa. Tämä tuote saatavilla Sokoksen valikoimissa.

Koiranputki-kuosi on yksi RATIAn uutuuskuoseista ja sen on suunnitellut Amina Saada. Tämä kuosi koristaa myös pitkähihaista Fanni-mekkoa ja nämä tuotteet ovat saatavilla Sokoksen valikoimista.

Yö- ja oloasut Onni-kuosilla saatavilla K-Citymarketin valikoimissa.

Onnea on mukava oloasu

Syksyn uutuuksien yö- ja oloasut sopivat puettavaksi myös muulloin kuin yötä vasten. Kun haluat tuntea olosi mukavaksi, voit yhdistellä oloasusettien paitoja mielesi mukaan myös muihin vaatteisiin.


RATIAn ja klassikoksi noussut Onni-kuosi koristaa pitkähihaista Bella-paitaa. Tässä oloasusetissä mukana tulee tummansiniset, pitkät ja rennot Sofia-pyjamahousut.

Onni-kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Tuomi tuo mukanaan kesän syksyn pimeyteen

Yö- ja oloasut Tuomi-kuosilla saatavilla Halpahallin valikoimista.

Kaunis Tuomi-kuosi koristaa Riitta-yöpaitaa. Tätä kuosia nähdään myös pitkässä Fanni-yöpaidassa sekä oloasusetissä, jossa on pitkähihainen Bella-paita sekä mustat Daniela-housut.

Tuomi-kuosi on saanut inspiraationsa alkukesällä runsaasti kukkivasta tuomesta ja sen on suunnitellut Yesul Woo. Nämä tuotteet ovat saatavilla Halpahallin valikoimissa.

Ihana Nuppunen uusissa väreissä

Yö- ja oloasut Nuppunen-kuosilla löytyvät K-Citymarketin valikoimista.

Kaunis ja suosittu Nuppunen-kuosi on saanut ylleen uuden sävyn. Punainen sävy tuo kaivattua kirkkautta pimeään syksyyn ja muistuttaa jo lähestyvästä joulusta.

Pitkähihainen Fanni-yömekko onkin tulevan joulun lahjasuosikki. Nuppunen-kuosia nähdään myös Riitta-yömekossa sekä kylpytakissa ja nämä tuotteet ovat saatavilla K-Citymarketin valikoimista.

Arjen tyyli Dots-kuosilla

Yö- ja oloasut Dots-kuosilla saatavilla Sokoksen valikoimissa.

Tyylikäs Dots-kuosi sopii rentoutumisen lisäksi myös arkikäyttöön. Mukavassa oloasusetissä pitkähihainen Bella-paita on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Setissä mukana myös pehmoiset Elli-housut.

Daaliat-kuosi on RATIAn vaikuttava klassikko

Yö- ja oloasut Daaliat-kuosilla saatavilla Prisman-valikoimissa.

Kaunista, pitkähihaista Fanni-yömekkoa koristaa klassikoksi syntynyt Daaliat-kuosi. Tämä kaunis kuosi on nähty koristamassa montaa erilaista RATIA-tuotetta. Pitkässä mekossa kuosi pääsee oikeuksiinsa ja antaa kantajalleen todellista arjen luksusta.

Ihana Daaliat-kuosi nähdään myös punaisen sävyissä Riitta-yömekossa. 

Yö- ja oloasuja myös miehille

Miesten yö- ja oloasut 10-tikkua-kuosilla saatavilla K-Citymarketin valikoimista.

Uutuus tuotteissa nähdään paljon tyylikkäitä sekä rentoja yö- ja oloasuja myös miehille. Miesten pyjamasetit tarjoavat valinnanvaraa: toisessa setissä on t-paita ja shortsit, kun taas toisessa pitkähihainen paita sekä pitkät housut.

Näitä mukavia pyjamasettejä löytyy eri kuosivaihtoehdoilla. 10 Tikkua sekä Kaarna ovat molemmat uusia Yesul Woon suunnittelemia kuoseja. 10 Tikkua -kuosi löytyy K-Citymarketin valikoimista ja Kaarna-kuosin kuvittamat tuotteet löytyvät Halpahallin valikoimista.

Miesten yö- ja oloasut Kaarna-kuosilla saatavilla Halpahallin valikoimista.

Näitä syys-talvimalliston tuotteita jälleenmyy Prisma, K-citymarket, Sokos sekä Halpahalli. Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tuotteet on valmistettu yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Moda Oy:n kanssa. 

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.