instagram
facebook

RATIAn uusi kevät-kesämallisto on täällä!

21.4.2023

RATIAn päivävaatemallistossa nähdään monipuolisia päivävaatteita, nyt myös uudistetusta paksummasta puuvillatrikoosta. Malliston tuotteita koristavat kauniit ja kesäiset kuosit, jotka nostavat ihanat muistot mieleesi. Vaatteissa nähdään monta tuttua ja suosittua mallia kuten Pisara-tunika sekä Beatrice-mekko.

Pirteästä päivävaatemallistosta löytyy useita erilaisia tunika- ja mekkomalleja sekä paitoja ja yöasuja. Suositusta Pisara-tunikasta löytyy kahta erilaista hihan pituutta, 2/3-hiha sekä 3/4-hiha. Myös toivottua Martta-tunikaa, joka on Pisara-tunikaa suorehelmaisempi malli, koristaa malliston Block-kuosi.

Malliston Ilma- ja Beatrice-mekkoja koristaa tyylikäs kangasvyö ja Matilda-, Sade-, Selma- sekä Pouta-paitoja nähdään monissa malliston kuoseissa. Minttu-housut voit helposti yhdistää lyhyemmän Matilda-paidan kanssa. Mallistossa nähdään myös uusi, Milla-mekko.

Tuotteet on valmistettu yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Moda Oy:n kanssa Portugalissa. Tuotteilla on Design From Finland, sekä Oeko-Tex 1 -sertifikaatti.

Uudistettu puuvillatrikoo tekee arjesta mukavampaa

Malliston tuotteet ovat 100% puuvillaa sekä joustavaa puuvillatrikoota. Puuvillatrikoo on nyt entistä laadukkaampaa. Kangas on paksumpaa ja laskeutuu kauniisti. Tämä tekee tuotteesta mukavia sekä kestäviä käytössä.

Tätä paksumpaa puuvillatrikoota on käytetty Black-kuosin tuotteissa sekä sinivalkoisissa Papu-kuosillisissa tuotteissa.

Näiden ominaisuuksien ansiosta malliston tuotteet sopivat moniin eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten rento vapaa-ajan vaate tai juhlavampi tilaisuus.

Papu-kuosi ilahduttaa leikkisyydellään

Hauskaa Papu-kuosia nähdään uudessa mallistossa kolmessa eri värissä sekä useassa eri tuotteessa. Papu-kuosi sopii loistavasti leveälahkeisiin Minttu-housuihin ja kuosin avulla luot tyylikkään, mutta rennon ilmeen.

Papu-kuosi koristaa myös Ilma-, Milla- sekä Beatrice-mekkoa, Sade-maxi-t-paitaa, Pisara- ja Martta-tunikaa sekä Pouta-paitaa.

Papu-kuosi on saanut inspiraationsa herkullisista karkkipavuista. Kuosin on suunnitellut Yesul Woo ja hän toivoo, että nämä iloiset muodot saavat ihmiset tuntemaan olonsa onnelliseksi ja tekevät arjesta hieman makeampaa.

Nuppunen on todellinen kevään tuoja

Monille tuttu Nuppunen-kuosi tekee paluun RATIAn kevät-kesämallistossa uusissa väreissä.

Tämä suosikkikuosin tarina alkaa pienestä siemenestä, josta kevään lämmössä kasvaa kaunis nuppunen, tuoden todellisen kevään alkuloiston mukanaan.

Tätä kuosia tullaan näkemään Niin Usva-mekossa, Pisara-tunikassa sekä Pouta-paidassa. Nuppunen-kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Ritilä-kuosi koristaa niin päivävaatteita kuin yöasuja

Moderni Ritilä-kuosi sopii täydellisesti päivävaatteisiin kuin yöasuihin. Uudessa mallistossa se nähdään kauniissa sinisen sävyissä. Adina- ja Adora-yöasut saattelevat sinut kauniiden unien pariin ja voit melkein kuulla sadepisaroiden rapinan kun ne matkaavat kohti kaivon ritilää.

Kuosi koristaa myös Selma- ja Pouta-paitaa sekä Pisara-tunikaa ja sen on suunnitellut Sabrina Englund.

Suosittu Block valloittaa uudessa mallistossa

Tyylikäs Block-kuosi on nähty monessa RATIAn suositussa tuotteessa, niin vaatteissa kuin keittiötekstiileissä. Uudessä kevät-kesä mallistossa Block-kuosi koristaa jälleen ihania tuotteita. Tämä kuosi nähdään Matilda-paidassa, Minttu-housuissa, Martta-tunikassa sekä uudessa Milla-mekossa.

Block-kuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu.

Tuotteet ovat saatavilla Ratiashop.com -verkkokaupasta, Pukimo-myymälästä (Ideapark), sekä valituilta jälleenmyyjiltä.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.