instagram
facebook

RATIAn uudet keittiötekstiilit ovat täällä!

22.4.2022

Kaunis essu tai pirteät patalaput tuovat keittiössä puuhailuun enemmän iloa. Ratian uusi keittiötekstiilien mallisto tuo kevään kotiisi ja piristää arkipäivää!

Uudesta mallistosta löytyy esiliinoja, patalappuja, patakinnas sekä keittiöpyyhe. Kuoseiksi näillä tuotteille on valittu keväinen Yesul Woon suunnittelema Esikko-kuosi sekä tyylikäs Jiaxuan Xun suunnittelema Block-kuosi.

Molemmat kuosit on saatavilla kahdessa eri värivaihtoehdossa.

Tämän malliston tuotteet on valmistettu vastuullisesti Portugalissa yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen kumppanin Black Modan kanssa ja tuotteet ovat saatavilla Ratiashop.com -verkkokaupasta.

Keittiössä touhutessa pitää essu vaatteet siistinä ja keittiöpyyhe on aina hyvä pitää lähettyvillä. Essut sekä keittiöpyyhe ovat 100% puuvillaa ja ne on helppo pitää puhtaana. Patakinnas sekä patalaput ovat 100% puuvillaa ja niiden täyte on 100% polyesteriä.

Moderni Block-kuosi sopii monenlaiseen keittiöön

Jiaxuan Xun suunnittelema Block-kuosi koristaa uutta keittiötekstiilien mallistoa mustavalkoisena sekä vaaleanharmaana. Block-kuosin graafinen kuvio on saanut innoituksensa jäätyneen meren halkeilleista jäälohkareista, jotka kimaltelevat kevätauringossa muodostaen epäsäännöllisiä kuvioita.


Block-kuosi sopii hyvin niin moderniin keittiöönkuin perinteisempään tyyliin.

Pirteä Esikko tuo kesän mukanaan

Esikko-kuosia koristavat kauniit kukat tuovat esille luonnon arvostamisen tärkeyden. Lumoavan kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Tätä kuosia on saatavilla pirteällä värityksellä joka tuo kesän tunteen suoraan keittiöösi, sekä tyylikkäänä mustanharmaana, joka sopii myös hillitympään tyyliin.

Tuotteita saa tilattua Ratiashop.com -verkkokaupasta. Keittiöpyyhe hintaan 13,50€, kietaisuessu 26,50€, essu 28,50€, Patakinnas 12,50€ ja patalappu 9,50€

Jälleenmyyjät voiva tilata tuotteita Black Modan tukkuverkokaupasta osoitteesta:

https://blackmoda.fi/jalleenmyynti/

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.