instagram
facebook

RATIAn kankaat myyntiin Eurokankaaseen

6.9.2023

Suomalaisesta suunnittelusta ja ajattomasta muotoilufilosofiastaan tunnetun muotoilutoimisto RATIAn kankaat tulevat yksinoikeudella myyntiin kaikkiin Eurokankaan myymälöihin ja verkkokauppaan lokakuun aikana. Valikoimiin saapuu monipuolinen kattaus trikoo- ja sisustuskankaita useissa väreissä ja kuoseissa. Eurokankaan ompelupalvelusta voi tilata RATIAn sisustuskankaista myös verhot ja muut kodin tekstiilit mittojen mukaan.

Muotoilutoimisto RATIA on vahva kotimainen suunnittelutoimisto, joka tunnetaan ajattomista ja laadukkaista merkkituotteistaan. Toimiston perustajan, muotoilija Ristomatti Ratian, kädenjälki ja suunnittelufilosofia näkyvät toimiston muotokielessä edelleen. ”Suunnittelemiemme konseptien tulee kestää pidempiaikainen tarkastelu paitsi laadullisesti myös muotokieleltään – ohimenevät villitykset ja kertakäyttöisyys eivät vastaa käsitystämme kestävästä muotoilusta”, kertoo RATIAN toimistonjohtaja Elina Lappi.

Eurokankaalle valikoiduissa RATIAn trikoissa ja sisustuskankaissa kestävä muotoilufilosofia näkyy harmonisena väripalettina, laadukkaina materiaaleina ja aikaa kestävinä kuoseina. Malliston muotokieli pohjaa luontoon ja kankaiden kuvioinneissa nähdään paljon ajattomia kasvi- ja lehtiaiheita. Graafiset kuosit saavat voimaa värivalinnoista ja dynaamisesta muotokielestä. Materiaaleiksi mallistoon on valittu GRS-sertifioituja verholaatuja, luomupuuvillaisia trikoo- ja collegekankaita sekä BCI-sertifioituja sisustuspuuvilloja.

Eurokankaalla laajaa yhteistyömallistoa odotetaan innolla. ”Eurokangas on suomalainen 30 myymälän kangaskauppaketju, jonka toiminnan ytimessä on laaja valikoima ja asiantunteva palvelu. RATIAn kankaat ovat erittäin tervetullut vahvistus jo ennestään arvostettujen kotimaisten brändikankaiden valikoimaamme. Uskon, että ompelevat asiakkaamme ottavat RATIAn kankaat ilolla vastaan, ja ompelupalvelumme kautta voimme tarjota niistä myös mittatilausverhoja ja muita sisustustekstiileitä.”, kertoo Eurokankaan toimitusjohtaja Daniel Ward.

”On jännittävää nähdä kuosimme näin ensi kertaa kankaina. Olen erittäin iloinen yhteistyöstämme, ja siitä, että voimme tuoda klassikkokuosimme sekä uutuuksia kaikkien saataville näinkin laajasti ja monipuolisesti”, kertoo RATIAn toimistonjohtaja Elina Lappi.

Lisätiedot:

Eurokangas Oy,

Daniel Ward, toimitusjohtaja

040 5472 744 tai daniel.ward@eurokangas.fi


Muotoilutoimisto RATIA, Elina Lappi, toimistonjohtaja

045 631 4520 tai elina@ratia.com

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen vuonna 1945 perustettu perheyritys, jolla on 30 myymälää Suomessa, verkkokauppa sekä valtakunnallisesti toimiva yritysmyynti. Kansainvälisille markkinoille yritys tähtää verkkokaupan kautta. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on yli 36 miljoonaa euroa vuodessa. www.eurokangas.fi

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.