instagram
facebook

RATIA X Choice Finland

20.3.2018

Loimme uuden graafisen ilmeen Choice Finlandin luonnonkosmetiikkasarjalle

Choice Finland on suomalainen luonnonkosmetiikkayritys, jolle on tärkeää, että tuotteet ovat rakkaudella kehitettyjä ja luonnonmukaisia. Hellästi ja tehokkaasti ne hoitavat ihoa, ilman mitään turhia kemikaaleja. Choice Finland ammentaa voimansa lähituotannosta, Suomen metsistä ja puhtaista vesistä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Huolellisesti suunnitellut pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä. Tuotteessa kaikki osat sisällöstä painettuun pakkausmateriaaliin on valmistettu Suomessa. 

Choice Finland -luonnonkosmetiikkasarjan uuden lookin suunnitellut RATIA:n muotoilujohtaja Eeva Mela luonnehtii projektia:

”Saadessamme toimeksiannon kuvittelin ensimmäiseksi mielessäni pohjoisen luonnon haaleanraikkaita pastellisävyjä. Työn tilaaja, Choice Finlandin perustaja & toimitusjohtaja Maija Aallas, teki heti selväksi kaksi keskeistä linjaa: lookin pitää olla pinkki ja siinä tulee olla pitsiä. Hetken tuumailtuani ja erilaisia vaihtoehtoja skissailtuani, päätyi hyvin luontevaksi rungoksi tuotteelle pitsimäinen Bulsaksi nimeämäni kuosi. Kuosin innoittajana on toiminut Helsingin Bulevardilla sijaitsevan rakennuksen portti. Maija ihastui kuosiin ja lookiin kovin - näin oli Choice Finland –luonnonkosmetiikkasarjan uusi ilme syntynyt. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että Maija on aikaisemmin toiminut kauneussalonki-yrittäjänä juurikin Bulevardin varrella. 

Olen iloinen ja tyytyväinen tähän yhteistyöhömme – on ollut ilo ja kunnia saada luoda graafinen ilme suomalaiselle & laadukkaalle tuotteelle, jossa arvot ovat enemmän kuin kohdallaan.”


Tiedustelut:

www.choicefinland.com

Jälleenmyynti: 

https://choicefinland.com/pages/jalleenmyyjat2018

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.