instagram
facebook

RATIA lanseeraa uuden kevät-kesä malliston!

15.3.2022

Kesän tyylikkäät uutuudet RATIAn päivävaatemallistosta tuovat mukanaan pirteitä kuoseja ja värejä ajattomissa malleissa. Kuoseissa nähdään niin kesäisiä voikukkia kuin alkukeväästä muistuttavaa nuoskaa ja lumipalloja.

Uusi päivävaatemallisto sisältää suositun Pisara-mallin tunikan, Pouta-t-paidan sekä pitkän Sade maxi t-paidan ja Beatrice-mallisen mekon vyöllä.

Valikoimasta löytyy myös lyhyempi Betty t-paita sekä tutut Adina- ja Adora-oloasut. Myös Dana-trikoohousut ihanalla Voikukka-kuosilla kuuluvat kesän uutuusmallistoon.

Kesämalliston valmistuksesta vastaa RATIAn pitkäaikainen yhteistyökumppani Black Moda. Uuden malliston tuotteet on valmistettu vastuullisesti Portugalissa. Päivävaatteet ja oloasut ovat 100% puuvillaa ja niillä on Öko-tex sertifikaatti. Joustava puuvillatrikoo tekee vaatteista joustavia ja mukavia.

Päivävaatemalliston asut sopivat niin arkikäyttöön yhdistettyinä farkkuihin tai legginseihin, mutta myös rentoihin juhlahetkiin, kuten esimerkiksi Beatrice-mekko tai Pisara-tunika.

Oloasut toimivat niin pyjamana kuin mukavana asuna kesäisellä piknikillä!

Mallistoa jälleenmyy Ratiashop.com, Pukimo-myymälä, Pukimo Pop-up Iittala, TexPörssi, Rauma ja Pori, Nordic Labels, Vetelin asuste ja tekstiili, Sukka-asu, T:mi Tarja Heinonen, MARITUULET OY.

Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

Kesän tuo keltaisena loistava voikukkapelto

Voikukka-kuosi on erityisen kesäinen ja sen pirteä keltainen sävy herättää nauttimaan

kesän lämmöstä ja auringonpaisteesta. Kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Voikukka-kuosi koristaa niin Pouta-t-paitaa ja Pisa-tunikaa kuin Adina- ja Adora-oloasuja. Voit yhdistää myös Betty t-paidan sekä Dana-housut tyylikkääksi kokonaisuudeksi!

Muisto kevään nuoskalumesta ja viimeisistä lumipalloista

Tyylikäs Nuoska-kuosi muistuttaa kevään lumisateista, jotka märkänä satavat taivaalta kohti maata, sulaen pian pois.

Nuoska-kuosi koristaa Pouta- ja Betty-t-paitoja sekä Pisara-tunikaa, Sade maxi t-paitaa ja Beatrice-mekkoa.

Nuoska-kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Kevään kynnyksellä voidaan vielä nauttia lumen tuomasta ilosta. Eeva Melan suunnittelema Lumipallo-kuosi on yksi Ratian suosikeita ja se koristaa Pisara-tunikaa sekä Pouta-t-paitaa.“Kuosissa välittyy ihailuni talvea, jylhää ja karaisevaa vuodenaikaamme kohtaan”, kuvailee Eeva Mela.

Romanttinen Nippu

Nippu-kuosi tuo mieleen romanttiset eleet ja hempeät rakkaustarinat käänteineen. Yesul Woon suunnittelemalla Nippu-kuosilla on voimaa muuttaa tyyliäsi ja tehdä päivästäsi erityinen. 

Nippu-kuosin löydät Pouta-t-paidasta sekä Pisara-tunikasta, jotka on helppo yhdistellä kesäisiin menoihin ja rientoihin.

Nuppunen on todellinen kevään tuoja

Kevään tullessa näet ympärilläsi ihania pieniä nuppusia, kun luonto puskee viimeisten lumien ja talven jäljiltä pikkuhiljaa lämpiävän maan läpi. Yesul Woon suunnittelema kuosi on todellinen kevään merkki.

Nuppunen-kuosi koristaa Pisara-tunikaa kolmessa ihanassa sävyssä, joiden väliltä valitseminen voi olla yllättävän haastavaa. Tämä tyylikäs tunika sopii niin oleskeluun kuin kevään rentoihin juhlahetkiin.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.