instagram
facebook

Raikkaat RATIA-kuosit toivottavat lähestyvän kesän tervetulleeksi

15.4.2021

Kesän raikkaimmat kuosit löydät RATIAn uudesta yöasumallistosta. Uuden malliston kuoseja koristaa niin valkovuokot, puutarhakukat kuin mehukkaat marjat.

Uusi yöasumallisto sisältää hihallisten klassikkomallien ADINAn ja MOONAn lisäksi hihattoman mallin KRISTIINAn. RATIAn pitkäaikainen yhteistyökumppani Black Moda on uuden malliston valmistuttaja. 

Yöasujen kangas on 100 % orgaanista puuvillaa, joten asut tuntuvat erityisen mukavilta niissä hetkissä, jolloin kaipaa päälleen mukavaa, mutta kaunista. 

Asut soveltuvat mainiosta puettavaksi muulloinkin kuin yötä vasten. Pue ihanan kesäiset asut niin kodissa oleiluun kuin aurinkoiselle kesäpiknikille.

Mallistoa jälleenmyy Ratiashop.com, Pukimo, Kärkkäinen, Cara Fashion Eura sekä Löytö-Tex. Tuotevalikoima kuitenkin vaihtelee myymälöittäin.

Energinen väripilkku

Värikkään Dots Floral -kuosin inspiraatio on syntynyt kesäkukkien antamasta energiasta. Kuosi muistuttaa meitä elämän pienten ja iloisten hetkien nauttimisesta. Pirteän kukkakuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu.

Hihaton KRISTIINA-yöasu tuntuu parhaalta päivinä, jolloin aurinko lämmittää sydämensä kyllyydestä. Dots Floral -kuosillisen asun puet myös mukavasti rannalle sandaalien ja -aurinkohatun kera.

Lumoava kukkasuihku

Esikko (Kukkasuihku) -kuosin kauneus lumoaa katsojansa. Kuosin värikkäät esikkokukat tuovat esille luonnon arvostamisen tärkeyden. Lumoavan kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Hihallinen MOONA-yöasu sopii erinomaisesti viileisiin kevät- ja kesäiltoihin. Esikko (Kukkasuihku) -kuosinen asu on parhaimmillaan lämpöisen villatakin kanssa.

Hempeän vaaleansinistä

Valkovuokot merkitsevät vahvasti kevään etenemistä kohti kesää. Valkovuokko-kuosi kuvaa kukkanuppujen päivittäistä rytmiä, ja symboloi samalla odotusta jostain uudesta käänteestä elämässä. Vaaleansini-valkoisen kuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Ihanan raikas Valkovuokko-kuosi koristaa muun muassa KRISTIINA-yöasua. Pue hempeäkuosinen yöasu esimerkiksi korkeakauluksisen ja pitkähihaisen paidan kanssa vappupiknikille!

Puutarhan kukkaloistoa

Garden-kuosin inspiraatio on syntynyt suunnittelijan hoitaessa isoäitinsä puutarhaa. Kukkien moninaiset muodot muistuttavat, että voimme löytää ympäriltämme rajattomasti inspiraatiota. Upean Garden-kuosin on suunnitellut Jiaxuan Xu.

ADINA-yöasussa loistat kuin puutarhan kauneimmat kukat. Garden-kuosillinen yöasu sopii ihanasti pidettäväksi puuvillaisten raitasukkien kanssa.

Unohtumattomat marjat

Berry Blossom -kuosin suomalaiset marjat kätkevät sisälleen unohtumattomia muistoja. Marjojen odotus tuo väistämättä mieleen lämpenevän sään sekä kesäiset seikkailut luonnon helmassa. Graafisen marjakuosin on suunnitellut Yesul Woo.

Hillitty Berry Blossom -kuosi koristaa muun muassa ADINA-yöasua. Olisiko tässä uusi luottomekko arjen askareisiin?

Kauniin yksinkertaiset asut ovat luotu arkeen sekä elämän tärkeisiin hetkiin. Pirteillä RATIA-kuoseilla haluamme ilahduttaa ja yllättää käyttäjäänsä. 

Lisää asukokonaisuuksia voit nähdä Instagram ja Facebook -tilillämme. Seuraa tilejämme ja merkitse meidät @ratiadesign sekä #ratiadesign mukaan ikuistettuihin RATIA-hetkiin!

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.