instagram
facebook

RATIAn uusi puinen Laituri-saunatuotesarja valmistetaan Suomessa

26.11.2021

RATIA lanseeraa monikäyttöisen ja pelkistetyn Laituri-malliston yhteistyössä Pinetta-Tuotteen kanssa. Tuotesarjaan kuuluu penkki, jakkara ja saunamittari.

Ajaton RATIA-valikoima laajenee uuden Laituri-tuotesarjan myötä. Reilun kokoinen puu-penkki ja tukeva jakkara ovat monikäyttöisiä kalusteita, jotka sopivat kosteiden tilojen lisäksi myös kotiin ja kesämökille. Nelikulmainen saunamittari on kaunis ja tarpeellinen esine jokai-seen saunaan.

Laituri-tuotteila on Avainlippu-tunnus, ja ne valmistetaan kotimaisesta männystä Pinetta-Tuote Oy:n tehtaalla Salossa. Kotimainen perheyritys on yksi RATIAn pitkäaikaisimmista yh-teistyökumppaneista, ja samassa tehtaassa valmistetaan myös RATIAn Saaristo-sarja, johon kuuluu kirstuja sekä piensisustustuotteita.

”Meiltä on pitkään toivottu uutta, puista saunatuotesarjaa ja olemme iloisia voidessamme vas-tata asiakkaiden toiveisiin”, sanoo RATIAn toimistonjohtaja Elina Lappi.

Laituri-tuotteet on suunnitellut kalustemuotoilija ja sisustusarkkitehti Marjut Nousiainen, ja niiden lähtökohtia olivat monikäyttöisyys ja ajattomuus. Suunnittelua ohjasi Nousiaisen mu-kaan mielikuva suomalaisesta mökkisaunaympäristöstä ja hämärtyvästä kesäillasta.

“Harmaantunut laituri, hyvä tunnelma ja kosteita jalanjälkiä laiturin pinnassa – niistä ajatus lähti. Muotokieli on selkeää ja puhdaslinjaista, ja tuotteet sopivat hyvin konstailemattomaan ja simppeliin RATIA-filosofiaan.”

Tuotetiedot:

Laituri-saunatuotesarjan tuotteet on valmistettu kestävästä männystä ja ne ovat saatavilla mus-tana, puunvärisenä ja harmaana. Tuotteet valmistaa Suomessa RATIAn pitkäaikainen yhteis-työkumppani Pinetta-Tuote Oy. 

Jälleenmyyjä: 

Ratiashop.com 

Suositushinnat:

Jakkara: mänty 79,00 €, musta ja harmaa 89,00 €

Penkki: mänty 119,00 €, musta ja harmaa 129,00 €

Saunamittari: mänty 19,00 €, musta ja harmaa 19,00 €

Lisätiedot, tuotekuvat ja tuotteet kuvauslainaan:

Elina Lappi

elina@ratia.com

p. 045 631 4520

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.