instagram
facebook

Piknik People ja RATIA julkaisivat leikkisän yhteistyövaatemalliston

10.5.2021

RATIA ja Piknik People kutsuvat kaikki mukaan seikkailulle uuden yhteistyövaatemalliston julkaisun myötä! Piknik People -kuosi koristaa RATIAn klassikkopaitoja ja leggingsejä sekä lapsille että aikuisille.

Kuvaaja: Jaakko Savio

Piknik People on kirja sekä tapahtumakiertue, jonka tarkoituksena on inspiroida arjen seikkailuihin ja antaa vinkkejä minimatkailuun. Kirjassa on kuvitetut ja helpot ohjeet ulkoseikkailuiden järjestämiselle sekä piknik-kalusteiden ja -varusteiden suunnittelulle.

Kuvaaja: Jaakko Savio

Uusi vaatemallisto sopii täydellisesti arjen seikkailuihin

RATIAn ja Piknik Peoplen -malliston tuotteissa loistaa Joonas Luotosen suunnittelema leikkisä kuosi. Pääosassa ovat retkireitit sekä karttamerkinnät. Merkkaa rasti kartalle ja lähde seikkailulle!

Kuvaaja: Jaakko Savio

Vaatemallisto sekä Piknik People kirja tulee myyntiin jälleenmyyjämme Ratiashop.com verkkokauppaan toukokuun lopussa. Mallistosta löytyy naisten tunikat, leggingsit ja pipot sekä lapsille t-paita, legginsit ja pipot. Kaikki vaatteet ovat saatavilla joko mustavalkoisena tai pirteän sinipunaisena. 

Kuvaaja: Jaakko Savio

Black Modan Portugalissa valmistaman malliston vaatteet ovat RATIAlle tuttuun tapaan mukavia päällä ja soveltuvat erinomaisesti arjen seikkailuihin!

Kuvaaja: Jaakko Savio

Piknik People kirja – opas lähiseikkailulle

Mari Savion ja Joonas Luotosen toteuttama Piknik People kirja tarjoaa vinkkejä muun muassa etätyön tekemiseen, tyhjien tilojen valtaamiseen sekä karnevaalien järjestämiseen lähiniitylle. 

Kirjan on kustantanut Cozy Publisihing. Kirja on julkaistu suomeksi ja englanniksi toukokuussa 2021, ja voit hankkia sen omaksesi Cozyn kaupasta, Suomalaisesta kirjakaupasta tai jälleenmyyjämme Ratiashop.com verkkokaupasta. Inspiroidu kirjan avulla seikkailulle vaikka koko perheen voimin! 

Lisää seikkailuja osoitteessa piknikpeople.com.

Kuvaaja: Jaakko Savio

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.