instagram
facebook

Kolme vinkkiä kauniiseen kesäkotiin

9.6.2020

Kodista on tullut monelle elämän keskipiste, kun arki on muuttanut muotoaan. Poimimme arkistojen kätköistä pari hyväksi havaittua sisustusniksiä, jotka tuovat kesän neljän seinän sisälle.

Tuoreilla leikkokukilla ja viherkasveilla on luonnon mullistava voima, ja ne paitsi ilahduttavat silmää myös raikastavat huoneilmaa. Kodintekstiilit ovat toinen helppo tapa päivittää kodin ilme; heleän vihreä Suopursu-pussilakana tuo kesän raikkauden makuuhuoneeseen.

Lisääntyvä auringon paiste ilahduttaa matkalla kohti keskikesää. Sisätiloissa vaaleat värit ja kirkkaat sävyt saavat ikkunoista tulvivan valon heijastumaan kaikkialle kotiin. Luonnonmateriaalit kuten puu, pellava ja puuvilla pääsevät kesällä oikeuksiinsa, sillä yksinkertainen on kaunista myös sisustuksessa.

Kaunis koru on ikuinen muisto, joka ilahduttaa kesäjuhlien sankareita. Korut toimivat myös sisutuselementteinä, kun ne laittaa rohkeasti esille pieniin kulhoihin tai seinälle roikkumaan. Usko, toivo ja rakkaus -sydänriipuksen lähtökohtana toimi nuoren Armi Ratian päiväkirjaansa kirjoittamat ajattomat ajatukset:

On vain yksi velvollisuus – kauneus

On vain yksi todellisuus – unelma

On vain yksi voima – rakkaus.

Kurkkaa myös Instagram-sivullemme, jonne kokosimme lisää inspiraatiota kesäisten kuvien ja koottujen mietelauseiden muodossa.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.