instagram
facebook

Kevään herkkyyttä ja kesän rentoutta - tutustu RATIAn uuden malliston kuoseihin!

3.2.2023

RATIAn kevät-kesämalliston kuosit hurmaavat ja herättävät kesän muistot mieleesi. Tämän malliston kuoseissa yhdistyvät alkavan kevään herkkyys sekä kuuman kesän rentous. Kuoseissa nähdään niin luonnonläheisiä ja herkkiä kukkia, kuin moderneja ja graafisia muotoja. Uudet kuosit tullaan näkemään monissa RATIAn tuotteissa kevään ja kesän aikana.

Kevät-kesämalliston monet kuosit ovat tuttuja klassikoita ja niiden suunnittelijoina ovat toimineet Yesul Woo, Sabrina Englund, Jiaxuan Xu, Marjut Nousiainen ja Eeva Mela.

Nuppunen on ensimmäinen merkki keväästä

Yesul Woon suunnittelema Nuppunen-kuosi kertoo tarinan siemenen kasvusta pieneksi kukan nupuksi. Kauniissa englantilaisessa puutarhassa kukkii erilaisia kauniita kukkia. Niistä jokainen on saanut alkunsa siemenestä.

Kukkien kauneus täydessä loistossaan on monille tuttua, mutta tällä kuosilla Yesul Woo haluaa muistuttaa myös herkästä nuppuvaiheesta, jolloin pieni kukan nuppu vahvistuu auringosta, maaperästä, sateesta ja tuulesta. 

Nuppunen-kuosia on nähty monessa RATIA-tuotteessa, mutta kevät-kesämallistossa se tullaan näkemään myös uudessä värityksessä.

Leikkisä Papu ilahduttaa RATIAn mallistossa

– Elämäni parhaimmat makeiset tai ainakin ikimuistoisimmat ovat herkulliset karkkipavut, kertoo suunnittelija Yesul Woo. Värikkäiden karkkipapujen inspiroima Papu-kuosi tuo mieleen muistot herkullisista makeisista monissa eri mauissa.

Tämänkin malliston kuosit on tuttuun tapaan luotu monilla erilaisilla tekniikoilla. Papu-kuosi on syntynyt vahaliitujen avulla! Tämä kuosi tullaan näkemään uudessa mallistossa kahdessa eri värissä.

Ritilä-kuosi kertoo myös kesän vesisateista

Ritilä-kuosi muistuttaa tarinallaan sadepäivästä. Kuosi on saanut inspiraationsa vesisateen virtauksesta valurautaisen ritilän läpi maan uumeniin.

- Sade valuu oksia ja lehtiä pitkin. Pisarat saavuttavat katon reunan ja kasvavat, kunnes ne lopulta raskaina putoavat maahan virran vietäväksi. Ritilän kohdalla raot ahmaisevat veden maan uumeniin, kuvailee suunnittelija Sabrina Englund.

Ritilä on moderni kuosi, jonka kuviot toistuessaan luovat graafisen, mutta samalla tutun, raidallisen muotokielen.

Keto on hento tuulahdus kevättä ja kesää

Kaunis ja kevyt Keto-kuosi kuvastaa herkkiä kukkia aurinkoisella kukkakedolla. Terälehtien vapaat maalaukselliset muodot korostavat kukkien erilaisuutta, monimuotoisuutta ja herkkyyttä.

Marjut Nousiaisen suunnittelema Keto-kuosi muistuttaa miten jokainen kedon kukka on kaunis ja omanlainen yksilönsä.

Pool-kuosi vie mielesi helteiseen kesään

Tyylikäs ja ajaton POOL-kuosi on saanut inspiraationsa uima-altaan laatoista. Mieli karkaa uima-altaan väreilevään vedenpintaan, palmujen ja tuntemattomien puiden huojuntaan.

“Voit tuntea trooppisen lämmön ja tuulenvireen ihollasi. Tätä tunnetta kuvaa kiireettömyys, raukeus ja kaukokaipuu”, kertoo kuosin suunnittelija Eeva Mela.

Kuosi tullaan näkemään kevät-kesämalliston tuotteissa kahdessa eri sävyssä.

Jokainen kuosi kertoo oman tarinan

RATIAn kuosit valloittavat vuosi vuoden jälkeen ja niistä muodostuu ajattomia klassikoita, tuoden iloa ihmisten arkeen.

Kuosit eivät suinkaan ole sattuman luomia, vaan jokaiseen kätkeytyy oma tarinansa, jonka suunnittelija jakaa muotojen ja värien avulla.

RATIAn kuosit herättävät muistoja ja tunteita. Kuosien koristaessa laadukkaita RATIA-tuotteita, ne tuovat ripauksen arjen luksusta jokaisen elämään.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.