instagram
facebook

Joulu tuo tullessaan uudet iloiset RATIA-kuosit

7.12.2020

Kaunis kuosi ilahduttaa lahjansaajaa, kun pehmeästä paketista paljastuu uusi lempiyöpaita.

Laadukkaat kylpytuotteet ja yöpaidat ovat joka joulun suosikkeja, ja tänä vuonna perinteisten raitojen rinnalla nähdään uusia kuoseja koko perheelle. Yöpaita sopii rentoon oleiluun vaikka koko päiväksi, sillä paras joulu on rento joulu!

Uusi Meri-kuosi syntyi merellisen tuoksun, keinuvien aaltojen sekä kuohujen innoittamana, ja kuosi koristaa monipuolista yövaatemallistoa. Meri-kuosilliset oloasut ovat 100 prosenttista puuvillaa, ja ovat erityisen mukava asu jouluisiin puuhasteluihin! Meri-kuosin on suunnitellut Eeva Mela, ja tuotteet löydät jälleenmyyjämme Ratiashop.comin valikoimasta.

Lasten uusissa suosikkiyöpaidoissa seikkailevat vauhdikkaat bussit, metsän puut ja mansikat. Citybus-kuosi on Yesul Woon käsialaa ja Metsä-kuosin on suunnitellut Xu Jiaxuan. Graafisesta Metsä-kuosista löytyy väritykseltään sekä sini- että pinkki-mustavalkoinen yöpaita. Löydät nämä leikkisät lasten yöpaidat Prisman valikoimasta!

Suloisen vaaleanpunaiset yöpaidat tuovat mieleen menneen kesän makeimmat mansikat ja metsäleikit. Herkullisen Strawberry Heart -kuosin on suunnitellut Yesul Woo. Nämäkin hempeät väritykset löytyvät Prisman lasten yövalikoimasta.

Talvisesta taikamaasta innoituksensa saanut Igloo-kuosi on saatavilla tyylikkään mustana sekä pirteän punaisena yöpaidoissa. Talvisen kuosin on suunnitellut Yesul Woo, ja yöpaidan voi hankkia omakseen K-Citymarketista.

Iloisessa Berrybubble-kuviossa pääosan saavat kotimaiset mustikat. Kuosi koristaa yöpaidan lisäksi myös puuvillaisia froteepyyhkeitä. Suomalaisten suosikkimarjasta kauniin kuosin on luonut Yesul Woo. Rentouttavia kotihetkiä varten löydät yövaatteet Sokoksen tuotevalikoimasta ja froteepyyhkeet Prismoista.

Orvokit on pelkistetyn leikkisä kukkakuosi, joka sopii kaikenikäisille ja jokaisen omaan tyyliin. Ajattoman kukkakuosin on suunnitellut Xu Jiaxuan, ja Orvokit-kuosisessa yöpaidassa on mukavaa oleilla vaikka koko päivä. Yöpaita kuuluu Sokoksen yövaatevalikoimaan.

Berryred-kuosi säilöö pirteät syysmarjat talven iloksi. Syksyn marjojen herkuttelu tuoreena suoraan luonnosta innoittivat Yesul Woota kuosin suunnittelussa. Pirteäkuosinen yövaate on saatavilla Sokokselta.

Joulu tuo tullessaan myös uudet RATIA-kylpytakit. Punainen Berry Rainy Days ja mustavalkoinen Petunia antavat arkeen ripauksen iloa. Pirteän punainen kylpytakki on saatavilla Prisman valikoimassa ja klassinen mustavalkoinen Sokokselta. 

Koko perheen kuosilliset ja klassisesti muotoillut RATIA-yövaatteet sekä kylpytuotteet piristävät arjen ja juhlan keskellä. Pehmoisella paketilla ilahdutat lahjansaajaa, sillä yövaate on mitä mainioin oloasu kiireettömään joulunviettoon!

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.