instagram
facebook

Klassinen raita hurmaa Angelica- ja Angelo-malliston oloasuissa

1.7.2021

Yhdeksi RATIAn klassikoksi lukeutuu naisten Angelica- ja miesten Angelo-vaatemallistot. Mallistoon kuuluu lempeät trikookankaiset yövaatteet sekä aamutakit.

RATIAn raidalliset tuotteet löivät läpi 2000-luvun alkupuolella. Raita-pussilakanasetti oli tuolloin ensimmäinen lakanamallisto, joka valmistettiin iholle lempeästä trikookankaasta.

Lakanamalliston innoittamana trikookankaasta tehtiin pystyraidalliset kylpytakit ja yövaatteet, joiden suunnittelijana toimi Sabrina Englund

Portugalissa Black Modan valmistamat tuotteet ovat joustavaa trikoota, jossa on elastaania 5 %. Angelica- ja Angelo-malliston tuotteita jälleenmyy Ratiashop.com sekä Pukimo.

Yöasusta arkivaatteeksi muuntautuva hihaton Angelica-mekko

Mikä onkaan mukavampaa, kuin herätä päivään klassisessa Angelica-mekossa. Hihaton ja pitkälle nilkkoihin tai polviin asti ulottuva mekko muuntautuu myös kauniisti yöasusta arkeen. Mekon voi hyvin pukea vaikka retkelle saaristoon tai ostosreissulle torille.

Hihattomassa Angelica-mekossa kaikenlaiset hetket ja retket sujuvat ihanan mukavasti!

Kietoudu hellävaraiseen aamutakkiin

Malliston trikooaamutakki on oloasuista parhain! Ihanan pehmeä kangas laskeutuu ihollesi höyhenenkevyesti. Aamutakissa voit oleskella rennosti löylyjen jälkeen tai istuskella aamupalapöydässä pitkälle päivään.

Trikookangas on mukavan joustavaa materiaalia, joten alle mahtuu juuri sinun suosikkiyövaatteesi. Aamutakin sivutaskuissa säilytät katevästi älypuhelinta ja muita tarpeellisia asioita.

Kietaise aamutakki ylle ja aloita aamu mukavasti!

Yövaatteiden aatelistoon kuuluvat pyjamasetit

Pyjamasettien suosituimpiin vaatekappaleisiin kuuluvat housut ja pusero. Naisten malliston housuja koristavat tuttu pystyraita, ja pusero on pelkistetysti kokomusta. Miesten mallistossa raidat ovat pääosassa puserossa ja housut kokomustat.

Tämä parivaljakko on omiaan rentoon oleiluun missä vain!

Housujen kuminauhavyötärö ja rento mitoitus soveltuu mukavasti oleiluun, kun mikään ei kiristä eikä purista. Puseron laskeutuu kauniisti lanteille asti sekä naisten että miesten mallissa.

Shortsipyjama on myös ihanan kevyt vaihtoehto kesän hellepäiville. Naisten mallissa on kiristettävä nyöri, jolla asetat shortsit juuri sinulle lantiolle sopivalle korkeudelle. Miesten shortseissa vyötärölla on kuminauha ja polveen asti ulottuvat lahkeet – nämä ominaisuudet tekevät mallista erityisen rennon!

Malliston tuotteita voi hankkia jälleenmyyjämme Ratiashop.comin verkkokaupasta tai Pukimon liikkeestä

Näemme myös mielellämme ihania asukokonaisuuksia somessa – merkitse @ratiadesign ja #ratiadesign, niin voimme jakaa RATIA-hetket kanssanne!

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.