instagram
facebook

Ajattomat kuosit ja laadukas design – RATIAn päivävaatteet Prismoihin!

19.2.2024

Haluamme ilolla ilmoittaa, että odotetut RATIA-päivävaatteet ovat pian saapumassa Prisman valikoimiin! Helmikuun 28. päivänä myyntiin tulevat päivävaatteemme ovat täynnä raikkautta, käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta. Tutustu tarkemmin valikoiman helmiin ja anna inspiraation viedä!

RATIA on jo pitkään tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä päivävaatteistaan, ja nyt nämä klassikot ovat vihdoin saapumassa Prisman valikoimiin. Pitkään odotetut päivävaatteet täydentävät Prisman jo monipuolista RATIA-valikoimaa, johon kuuluvat yö- ja oloasut, pyyhkeet sekä kylpytakit. 

RATIAn pitkäaikainen suosikki, Pisara-tunika ja monikäyttöinen Pouta-paita ovat varmoja valintoja niin arkeen kuin juhlaankin. Yksi RATIAn päivävaatteiden rakastetuimmista piirteistä ovat ehdottomasti niiden ihanat kuosit. Päivävaatteissa tullaan näkemään tuttuja klassikkokuoseja uusissa ihanissa väreissä. Kukkaloistoa päivävaatteisiin tuo ihastuttavat Daaliat, Nuppunen sekä City Blossom-kuosit. Modernia ja graafista linjaa ilmentävät puolestaan Rain, Nuoska ja Papu-kuosit. 

Prisman päivävaatemalliston tuotteet on vastuullisesti valmistettu yhteistyössä RATIAn pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Black Moda Oy:n kanssa Portugalissa. Tuotteilla on OKO-TEX sertifiointi sekä ETIC - merkki. ETIC – merkin tavoitteena on helpottaa kuluttajan mahdollisuutta valita vastuullinen Euroopassa valmistettu tuote.  

Lisätietoa https://www.etic.info/

”Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme ovat kaikkien saatavilla ja tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Tuotteemme on suunnniteltu kestämään aikaa ja päivittäistä käyttöä, tuoden samalla iloa ja mukavuutta arkeen. Siksi olemme erityisen innoissamme, että nyt kuluttajilla on mahdollisuus tutustua, hypistellä ja kokeilla RATIAn suosittuja päivävaatteita helposti kautta maan – kertoo RATIAn toimistonjohtaja Elina Lappi.

RATIAn päivävaatteet ovat saatavilla Prismasta ympäri maan 28.2. alkaen, tuoden iloa ja arjen luksusta elämääsi. Valitse omasi ja löydä uusi suosikkisi!


Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.