instagram
facebook

20 vuotta ajatonta muotoilua

30.1.2019

Uusi vuosi merkitsee uusia alkuja. Me sen sijaan palasimme juurillemme pohjoisen luontoon, ja kuvasimme klassikkotuotteemme kaamoksen keskellä, puusaunan pehmeässä lämmössä, jossa niiden ajaton muotoilu pääsee oikeuksiinsa.

RATIAlle tämä vuosi on erityisen merkityksellinen, sillä juhlistamme ylpeinä 20-vuotista taivaltamme. Vaikka paljon on muuttunut, muotoilufilosofiamme perusajatus on pysynyt alusta alkaen samana: haluamme luoda kauniin ajattomia tuotteita, jotka kestävät arjen käytössä ja ilahduttavat elämän tärkeissä hetkissä vuodesta toiseen.

RATIAn puuvillaiset klassikkopyyhkeet ja koko perheen kylpytakit ovat esimerkkejä muotoilusta, joka ei vanhene koskaan – päinvastoin! Aivan kuin vanha puusauna, joka paranee ajan saatossa, myös käytössä pehmennyt lempipyyhe tuo mieleen muistoja yhteisistä hetkistä ja eletystä elämästä. 

Ajattomat kylpytakit, saunatyynyt, pyyhkeet ja froteiset kylpytossut meille valmistuttaa kotimainen tekstiilialan perheyritys Black Moda, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä heti alusta alkaen – eli jo yli 20 vuotta.

Kaunis puumatto ja käytännöllinen saunajakkara ovat Pinetta Tuotteen ja RATIAn pitkäaikaisen yhteistyön tulos; molemmat valmistetaan Suomessa ympäristöystävällisestä, lämpökäsitellystä männystä.

Yhteisenä tavoitteena meillä ja yhteistyökumppaneillamme on tehdä pienistä arjen hetkistä kauniimpia ja toimivampia. Tällä merkitykselliseksi kokemallamme tiellä jatkamme kohti uusia seikkailuja – haluamme tänäkin vuonna suunnitella kauniita ja kestäviä tuotteita tavallisille ihmiselle jokapäiväiseen elämään.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.