instagram
facebook

Saaristo-sarjan lyhtyvalikoima kasvoi uudella keskikokoisella lyhdyllä

18.10.2018

Uusi, keskikoinen Saaristo-lyhty (M-koko) on toivottu uutuustuote lyhtyperheeseen. Saaristo-lyhdyn materiaalina on mänty. Värivaihtoehtoina valkoinen, tummanharmaa ja musta.

Pelkistettyä ja skandinaavista linjaa edustava Saaristo-sarja sai alkunsa Ristomatti Ratian suunnittelemasta Saaristo-kirstusta vuonna 1994.

”Tympäännyin oranssinkeltaiseen kaljakoriin. Saaristomeren karuilla kallioilla se huusi kuin merimerkki. Piilotin korin ajorimasta tehtyyn kirstuun, joka toimi myös istuimena. Ajoriman henki säilyi hienosahatussa mäntyrimassa, josta valmistettiin kokonainen sarja erilaisia kirstuja ja esineitä.” – Ristomatti Ratia

Vuosien saatossa Saaristo-tuoteperhe on kasvanut entisestään. Tänä päivänä mallistoon kuuluvat Saaristo-kirstujen lisäksi mm. -lyhdyt, -kenkäteline, -lehtiteline, - puunkantoteline, -avainkaappi, -seinäkaappi, -kulmakaappi, -jakkara, -kuutio, -sänky sekä -sohva.

Uusi, keskikoinen Saaristo-lyhty (M-koko) on toivottu uutuustuote lyhtyperheeseen. Saaristo-lyhdyn materiaalina on mänty. Värivaihtoehtoina valkoinen, tummanharmaa ja musta. Saaristo-lyhdyn on suunnitellut Davide Lamparelli.

Saaristo-lyhty, kuten muutkin Saaristo-sarjan sisustustuotteet, valmistetaan Suomessa, Pinetta-Tuote Oy:n tehtaalla. Kaikille Saaristo-sarjan sisustustuotteille on myönnetty avainlippu-merkki.

Saaristo-lyhtyjen koot:

S-kokoinen lyhty 14,3 x 14,3 x 27 cm

M-kokoinen lyhyt 21 x 21 x 42 cm

L-kokoinen lyhty 25 x 25 x 54 cm

Tutustu Saaristo-sarjan tuotteisiin tästä!

Valmistaja:

Pinetta-Tuote Oy

Vahterantie 27

24240 Salo

www.pinetta.fi


Jälleenmyynti:

Ratiashop.com

Pinetta

Design Hill

RATIA-myymälä/ Raitti Shop, Ostoskylä Raitti

Asko-myymälät

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.