instagram
facebook

RATIA lanseeraa ylellisen pehmeän RM80-luksuskylpytuotemalliston

23.9.2021

Uusi, pelkistetyn yksinkertainen RM80-mallisto pitää sisällään ylellisen pehmeästä ja kauniin hohtavasta puuvillan ja modaalin sekoitteesta valmistettuja luksuskylpytuotteita.

Valikoimassa on miesten ja naisten reilun mitoituksen mukaan tehdyt kylpytakit sekä yhteensopivat kylpytossut, käsi-, ja kylpypyyhkeet sekä toivottuna uutuutena kätevä hiuspyyhe. Kaikki tuotteet ovat saatavilla tumman- sekä vaaleanharmaan sävyissä, niillä on erinomainen imukyky, ja ne säilyvät hyväkuntoisina pesusta pesuun.

Ajaton mallisto on saanut innoituksensa Suomen upeasta luonnosta, joka on kaunis kaikkina vuodenaikoina.

RATIA haluaa lanseerauksen myötä juhlistaa 80-vuotisjuhlavuotta viettävää perustajaansa Ristomatti Ratiaa. Kylpytuotteet ovat kautta aikojen olleet suosituimpia RATIA-tuotteita, ja ne ovat tehneet arjesta helpompaa, kauniimpaa ja parempaa jo vuosikymmenten ajan.

Laadukkailla RM80-kylpytuotteilla on Öko-Tex-standardi 100 -sertifiointi, ja ne valmistuttaa Portugalissa pitkäaikainen RATIA-yhteistyökumppani, kotimainen BlackModa Oy.

Malliston tuotteissa on juhlavuoden RM80-logo, ja niitä myyvät Ratiashop.com sekä Pukimo-myymälä.

Uusi tukkumyyntiverkkokauppa RATIA- jälleenmyyjille

RATIA-jälleenmyyjät voivat nyt tilata RATIA- tekstiilituotteita helposti ja nopeasti uudesta tukkumyyntiverkkokaupasta osoitteessa blackmoda.fi/jalleenmyynti.

Tuotetiedot:

Materiaali: 65% puuvilla, 35% modaali

Sertifikaatti: Öko-Tex-standardi 100

Valmistuttaja: Black Moda Oy

Valmistumaa: Portugali

Jälleenmyynti: Ratiashop.com ja Pukimo-myymälä

Suositushinnat:

Käsipyyhe (50x70), 12,50 €

Kylpypyyhe (70x140), 29,00 €

Kylpytakki, 98,00 €

Hiuspyyhe, 16,90 €

Kylpytossut, 19,90 €

Lisätiedot, tuotekuvat ja tuotteet kuvauslainaan:

Elina Lappi

elina@ratia.com

p. 045 631 4520

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.