instagram
facebook

Ratiashop.com uudistui!

5.10.2018

Ratiashop.com kokoaa yhteen laajimman valikoiman RATIA vaate-, tekstiili- ja sisustustuotteita

RATIA-tuotteiden verkkokauppa Ratiashop.com on saanut uuden visuaalisen ilmeen. Asiointi Ratiashop.comissa on nyt entistä helpompaa - myös mobiilissa.

Ratiashop.com kokoaa yhteen laajimman valikoiman RATIA vaate-, tekstiili- ja sisustustuotteita. Verkkokaupasta löytyy kattava valikoima lahjatuotteita koko perheelle. Ratiashop.com toimittaa lahjat tarvittaessa suoraan lahjan saajalle (lahjapaketointi on kaupassa ilmaista).

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita nopeasti ilman rekisteröitymistä. Tuotteiden toimitusaika on 1-5 päivää. Vaatteet- ja tekstiilituotteet lähtevät matkaan useimmiten jo tilauspäivänä.

Ratiashop.comin varastomyymälä sijaitsee luonnonkauniissa Billnäsissä Raaseporissa, vanhan Billnäsin ruukkialueen yhteydessä osoitteessa Ruukintie 9, 10330 Billnäs, p. 044 278 6119.

Ratiashop.com toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uudistettuun verkkokauppaan sekä verkkokaupan varastomyymälään Billnäsiin! Myymälän aukioloajat ovat esillä verkkokaupassa.

Tutustu uudistuneeseen Ratiashop.comiin tästä!


Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.