instagram
facebook

RATIAn kuosit valloittavat nyt Plywood Printin tauluissa!

7.6.2024

Suomalainen Plywood Print valmistaa ainutlaatuisia sisustustauluja koivusta. Näissä tauluissa kaunis puu luo upean pohjan erilaisille printeille ja kuoseille.

RATIA ja Plywood Print lanseeraavat nyt ihania tauluja RATIAn rakastetuilla kuoseilla!

Uusi yhteistyö tuo mukanaan tauluja, jotka ovat yhtä aikaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Nämä upeat taulut ovat suunniteltu tuomaan kotiisi ripauksen arjen luksusta ja tekemään siitä entistäkin miellyttävämmän paikan olla.

Uuteen mallistoon on RATIAlta valikoitunut suositut Nuppunen-, Daaliat- ja Rakastaa Ei Rakasta -kuosit sekä uudet Leipäkivi- ja Tuuli-kuosit. Nämä uudet taulut tuovat kotiisi rentoa eleganssia ja ainutlaatuisia designeja, jotka luovat kauniin ympäristön, jossa elää ja viihtyä.

Tauluja on saatavilla monessa eri koossa.

Kaikki Plywood Printin sisustustaulut valmistetaan korkealaatuisesta suomalaisesta PEFC-sertifioidusta koivuvanerista Helsingissä. Jokaista Plywood Printin tilausta kohden istutetaan yksi puu yhteistyössä trees.org kanssa.


Tutustu RATIAN ja Plywood Printin yhteistyömalliston tauluihin ja anna kotisi henkiä ainutlaatuista tyyliä. Yhdessä voimme luoda ympäristön, jossa jokainen päivä on kauniimpi.

Tuotteet ovat saatavilla Plywoodprint.com -verkkokaupasta.

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.