instagram
facebook

RATIA x Sanoma Media

15.5.2018

Suunnittelimme uuden Klassikkoraita kassin tilaajalahjaksi Sanoma Medialle

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tavoittaa päivittäin lähes kaikki suomalaiset niin sanoma -ja aikakausilehdissä, televisisossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Sanoma Media Finland julkaisee Pohjoismaiden suurinta sanomalehteä ja maksullisen digitaalisen journalismin edelläkävijää Helsingin Sanomia sekä Suomen suurinta uutismediaa Ilta-Sanomia. Valikoimaan kuuluu rakastetuista aikakausilehtibrändeistä tunnettu Sanoma Lifestyle, lasten ja nuorten sisältöjä kustantava Kids Media, johtava televisio-ja radiotoimija Nelonen Media sekä Suomen suosituimpia markkinapaikkoja kehittävä Sanoma Digital Finland.

Suunnittelimme uuden Klassikkoraita kassin tilaajalahjaksi Sanoma Medialle. Raikas, punavalkoinen RATIAn Klassikkoraita kassi sopii hyvin esimerkiksi kauppakassiksi, sillä se on materiaaliltaan kestävä (100 % nylonia). Kassin mitat 50x37x17cm.

Klassikkoraita kassin on suunnitellut Eeva Mela.

Tiedustelut:

https://tilaa.sanoma.fi?utm_source=ratia.com&utm_medium=referral&utm_campaign=moni_ratia&utm_content=ratia_blogi

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.