instagram
facebook

RATIA x RaittiShop

27.6.2018

Ensimmäinen RATIA-konseptimyymälä on avattu Ostoskylä Raittiin Kalajoelle

Kalajoen Hiekkasärkille 8-tien varteen avattiin toukokuussa 2018 puurakenteinen Ostoskylä Raitti. Ostoskylä on rakennettu keskieurooppalaistyylisen katumaisen RAITIN ympärille kahteen kerrokseen, joka tekee ostoskylästä miellyttävän ja sopivan kokoisen viettää vapaa-aikaa, shoppailla viihtyisästi tai vaikka vain istahtaa kahville. Ostoskylään sijoittuu päivittäistavarakauppa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä, ravintola-kahvila, pikaruokatarjontaa sekä aktiviteettipuisto sisä- ja ulkotoiminnoin.


RATIA on mukana 100 neliön myymälätilalla Ostoskylä Raitin RaittiShopissa. RATIA-myymälästä löytyvät mm. kylpy -ja trikootuotteet, nahkalaukut, kumisaappaat ja sateenvarjot, Saaristo-sarja ja saunasisustussarja, koiratarviketuotteet sekä korut.  

- RaittiShop on yllättänyt kävijänsä tarjonnan monipuolisuudella, yhtenä tämä ihastuttava RATIA-myymälä, kertoo RaittiShop’n yrittäjä Marianne Hirn.


RATIAlla ollaan innoissaan ja iloisia ensimmäisestä RATIA-konseptimyymälästä. 

- On mahtavaa, että näin laaja kirjo RATIA-tuotteita on kattavasti esillä RaittiShopissa, kertoo RATIAn toimistonjohtaja Elina Lappi. Yhteistyö RaittiShop’n kanssa on sujunut valtavan hyvin, hän lisää. 


RATIA ja RaittiShop toivottavat lämpimästi tervetuloa ostoksille!


Lisätiedot:

Ostoskylä Raitti Oy/RaittiShop

www.facebook.com/raittishop


OSTOSKYLÄ RAITTI

Matkailutie 312

85100 Kalajoki

info@raitti.com

https://raitti.com  


Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.