instagram
facebook

RATIA x Black Moda

21.9.2018

Vierailimme yhteistyökumppanimme Black Modan luona Pirkkalassa

Suuntasimme kauniina syyspäivänä vierailulle Black Modan luo Pirkanmaalle. Tutustuimme Black Modan upouusiin toimitiloihin ja paneuduimme intoa puhkuen kevään 2019 mallistoihin­.


Black Moda Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen tekstiilialan perheyritys, jonka juuret ulottuvat kolmen sukupolven päähän. Black Modan taustalla vaikuttaa pitkä historia täynnä tarmoa ja rohkeaa yrittäjähenkeä.


Black Moda Oy on yksi RATIAn pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. RATIAn ja Black Modan yhteistyö alkoi 1990-luvun loppupuolella, kun Black Modan toimitusjohtaja, Marko Keski-Vähälä, otti yhteyden Ristomatti Ratiaan, ja ehdotti yhteistyötä. Pian sen jälkeen Black Moda ryhtyi valmistamaan Ristomatti Ratian suunnittelemia kylpytakkeja, pyyhkeitä ja yöasuja, jotka ovat vuosien saatossa vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten sydämissä.


Vuosien varrella RATIAn ja Black Modan menestyksekäs yhteistyö on kasvanut entisestään. Tänä päivänä tuotevalikoimaan kuuluvat RATIA-kylpytuotteiden ja -yövaatteiden lisäksi RATIA-päivävaatteet, -nahkalakut sekä -sisustustekstiilit.


Olimme enemmän kuin tyytyväisiä vierailuumme ja palaveriimme! Tässä vaiheessa voimme lukijoillemme paljastaa, että RATIA naisten päivävaatepuoli tulee kasvamaan entisestään keväällä 2019, josta olemme todella innoissamme! 


Lämmin kiitos vieraanvaraisuudesta, Black Moda!  

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.