instagram
facebook

RATIA julkaisee uuden PURO-sisustuspaneelin yhdessä SIPARILAn kanssa

23.8.2022

Kaunis PURO-sisutuspaneeli herättää sisätilat eloon ja tuo RATIAlle tuttua ajatonta tyyliä sisustukseen.

RATIA julkaisee uuden PURO-sisustuspaneelin yhteistyössä Siparila Oy:n kanssa.

Siparila Oy on vuonna 2003 alkunsa saanut suomalainen puualan yritys, joka tuottaa sisustuspaneeleita, rakennusten puisia ulkoverhoiluja, saunapaneeleja sekä monia muita tuotteita ja he ovat toimineet alan suunnannäyttäjinä.

Kaunis PURO-sisutuspaneeli herättää sisätilat eloon ja tuo RATIAlle tuttua ajatonta tyyliä sisustukseen. Paneelista on valittavissa eri puulajeja ja pintakäsittelyjä, joilla herätät sisä- ja saunatilat uudella tavalla eloon.

Paneelia on saatavilla sisätiloihin eri sävyissä, aina aidosta puusta valmistettuna. Sisätilojen paneeleissa materiaaleina toimii mm. mänty sekä saarni, kun taas lämpökäsitelty kuusi toimii katseenvangitsijana kodin sisätiloissa sekä saunatiloissa.

PURO-sisustuspaneeli sopii monenlaiseen sisustukseen. Piilokiinnityksen ja valmiin pintakäsittelyn ansiosta tyylikkäiden pintojen toteutus on nopeaa ja vaivatonta.

Uusi paneeli kestää RATIAn muotoilufilosofian mukaan aikaa sekä käyttöä ja rikastuttaa arkea. PURO-sisustuspaneeli onkin jälleen suomalaisen muotoilun taidonnäyte ja sen suunnittelijana on toiminut RATIAn suunnittelija Laura Väre.

Lisätietoja tuotteista:

Elina Lappi

elina@ratia.com

p. 045 631 4520

Ja

Siparila Oy

myynti@siparila.fi

Brändisi tarina

RATIA tekee yhteistyötä inspiroivien brändien ja tuottajien kanssa. Parhaimmillaan vuosikymmenten mittainen yhteistyö vain syvenee edetessään.